Schapengaas en ander gegalvaniseerd gaas

Voor afrastering van schapen, kleinvee, woning en wild

Voor afrastering van een weide moet u ervan op aankunnen dat het type gaas dat u gebruikt, sterk en veilig is. Schapengaas, gemaakt van gegalvaniseerd gaas, is daarvoor prima geschikt. Gaasspecialist Leentvaar Agra levert schapengaas in verschillende kwaliteiten, waaronder het zwaar uitgevoerde schapengaas van het toonaangevende merk Tornad

Direct uit voorraad leverbaar

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Desgewenst met bijpassende bevestigingsmaterialen

Kenmerken van schapengaas

Schapengaas is gemaakt van geknoopt gegalvaniseerd gaas uitgevoerd in rechthoekige mazen met een breedte van 150 mm en een variabele lengte. Aan de onderkant van het gaas zijn de mazen kleiner uitgevoerd, zodat schapen hun kop er niet doorheen kunnen steken en lammeren er niet doorheen kunnen. Vanwege deze variabele maasgrootte is schapengaas ook zeer geschikt voor kleinvee. Hoe zwaarder uitgevoerd het schapengaas, hoe dikker de gaasdraad.

Gegalvaniseerd gaas van Tornado

Met gegalvaniseerd gaas van Tornado gaat u voor excellente kwaliteit. Schapengaas van Tornado is net als de andere gaassoorten van dit merk, gemaakt van een hoog rekbare en zwaar gegalvaniseerde draad. De innovatieve kleine knoop zorgt voor bewegingsweerstand naar 4 kanten.

Voordelen van Tornado kwaliteit

Tornado gegalvaniseerd gaas behoudt zijn vorm en is zo goed als onderhoudsvrij, veilig voor mens en dier en kent legio toepassingsmogelijkheden. Denk aan een omheining van uw dierenverblijven, uw woonerf of als wildraster. Tornadogaas is in diverse uitvoeringen en hoogtes leverbaar, waaronder schapengaas.

Voor welke toepassing heeft u schapengaas of ander gegalvaniseerd gaas nodig? Wij helpen u kiezen op basis van een goed en praktijkgericht advies.