Schrikdraad en toebehoren voor
elke afrastering

Door een dierenafrastering van schrikdraad te voorzien, kunnen de eisen die worden gesteld aan de stevigheid en bewegingsweerstand van een afrastering, omlaag. Leentvaar Agra levert schrikdraad en alle toebehoren van het kwaliteitsmerk Horizont voor elke weide-, vijver- of tuinafrastering.

Hoe werkt schrikdraad?

Een dier dat in aanraking komt met een omheining met schrikdraad, krijgt een kort hevige, maar volstrekt ongevaarlijke stroomimpuls. Het ene dier reageert daar anders op dan het andere dier. Runderen leren bijvoorbeeld vrij snel uit de buurt te blijven van de afrastering. Na de gewenningsperiode zou de stroom bij wijze van spreken uit kunnen. Paarden wennen langzamer. Een elektrische afrastering met schrikdraad bestaat uit: • schrikdraadapparaat • draad • isolatoren en palen • aarding

Stroomvoorziening van schrikdraad

De stroom voor het schrikdraad wordt geleverd door een accu- of een netspanningsapparaat, desgewenst aangesloten op zonnepanelen. Maak gebruik van onze ruime praktijkervaring met het plaatsen en installeren van elektrische afrasteringen met schrikdraad.

Advies, bestellen of meer informatie over schrikdraad?